Rendszerüzenet
Főoldal

Rólunk

A FAMA-FILM Kft. 2011-ben alakult, fő tevékenységi köre film és videó gyártás. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a film és televíziós műsorok készítésében. A filmgyártás mellett analóg anyagok digitalizálását, editálását végezzük. Repertoárunkban a több kamerás eseményrögzítéstől a videó klip készítésig minden szerepel. Technikai felszereltségünk lehetővé teszi a megrendelő kérésének maximális teljesítését. Cégünk filozófiája, hogy a megrendelő kérésének megfelelően, az adott feladat műfajának figyelembe vételével egyedi és kreatív alkotások készüljenek.

A cég másik profilja a kert- és parkgondozás valamint zöldterület fenntartás. Ezen területen a kert- és parktervezés, illetve a kivitelezés is profilja a vállalkozásnak. A tervezést szakmérnök kollegánk digitális látványtervvel prezentálva készíti.

Foglalkozunk rendezvény szervezéssel és lebonyolítással. Több nagynevű fesztiválon dolgoztak a cég munkatársai (Hegyalja Fesztivál, Sárospataki Sör- és Grillfesztivál, stb.). A Nagykárolyi Öröm Fesztivál komplett szervezését és kivitelezését kollegáink bonyolították le.